این مرکز از سال 1385افتتاح و 1386ره اندازی و  1387 سیستم به مرکز ارسال شد  و  فعالیت های  فرهنگی و هنری خود را با ثبت اسناد  آغاز نمود

در حال حاضر این مجموعه دارای 10243جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت 450 متر مربع دارای سالن کودک و نوجوان برای مطالعه اعضا می باشد.

خدمات مرکز : کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا 17

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی و فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی

بخش های مرکز :کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر در مساحت ۲۲۰متر مربع                  

امکانات ویژه مرکز :               سالن مطالعه کودک ونوجوان / سالن آمفی تئاتر / سه کلاس آموزشی و یک کلاس قصه گویی    

امکانات کارگاهی : سه کلاس آموزشی و یک سالن قصه گویی                          

خدمات فراگیر :ندارد.                           

روز و ساعات فعالیت : مرکز در یک  شیفت از 8 صبح الی ۱۴ عصر / روزهای زوج دختر و روز های فرد پسر              

پرسنل : ۱ نفر مسئول مرکز - 3 نفر نیروی هنری - 1 نفر خدمات                     

شرایط عضویت : داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۴۰۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

______________

نشانی : اندیمشک جاده سد دز ،بلوار ۴۵متری دوم جنب اداره ثبت اسناد و املاک

تلفن :  ۰۶۱۴۲6۴۸۱۲۳

مسئول مرکز : خانم حدیث علیشاهی

 

 

اخبار مرکز:

 

 

  • // - 14:50
  • تعداد بازدید: 6228
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به مناسبت هفته‌ی دفاع مقدس

ویژه ‌برنامه قصه‌گویی «قصه‌های آن‌سوی خاک‌ریز» در کانون خوزستان برگزار می‌شود

انجمن قصه‌گویی کانون پرورش فکری استان خوزستان به مناسبت هفته‌ی دفاع مقدس، ویژه برنامه قصه‌گویی کشوری «قصه‌های آن سوی خاک‌ریز» را با حضور قصه‌گویان برتر کشوری برگزار می‌کند.

به گزارش روابط‌ عمومی کانون خوزستان، ویژه برنامه قصه‌گویی «قصه‌های آن سوی خاک‌ریز»، به همت انجمن قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان با مشارکت قصه‌گویانی از استان‌های کرمان، کرمانشاه و یزد، از چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ آغاز و تا سه‌شنبه ۶ مهر ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت.

بنابر این گزارش طی این ویژه ‌برنامه، هر روز رأس ساعت ۱۱ صبح، یک قصه‌گو از هفت قصه‌گوی منتخبِ استان‌های خوزستان، کرمان، کرمانشاه و یزد، از طریق صفحه انجمن قصه‌گویی کانون خوزستان به نشانی ghesehgoueekhouzestan، به‌صورت زنده قصه‌گویی خواهد داشت.

گفتنی است: علاقه‌مندان به قصه و قصه‌گویی می‌توانند قصه «قلعه‌ِجنی» را با قصه‌گویی فاطمه رشیدی از خوزستان در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، قصه‌ی «ور آر یو حسن» را با قصه‌گویی آرام امینی از کرمان در یک مهر ۱۴۰۰ و قصه‌ی «نجوای کرخه» را با قصه‌گویی مونا سبحانی از خوزستان در ۲ مهر ۱۴۰۰، بشنوند و ببینند.

همچنین، مرجان نوروزی زاده از خوزستان در ۳ مهرماه ۱۴۰۰ قصه‌ی «یه جور دیگه»، نعیمه بید‌مشکی از یزد در ۴ مهر ۱۴۰۰ قصه‌‌ی «فقط پنج کوچه بن‌بست»، علی قسمتی از کرمانشاه در ۵ مهر ۱۴۰۰ قصه‌ی «۷۳ مین یار» و فاطمه جوکار از خوزستان در ۶ مهر ۱۴۰۰ قصه‌ی «راز سیب» را، در ویژه برنامه قصه‌گویی «قصه‌های آن سوی خاک‌ریز» اجرا خواهند کرد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت